Over 

Mijn naam is Mieke Schonewille, in februari 2019 ben ik mijn eigen onderneming gestart: Zorg en begeleiding op maat! 

Daarnaast ben ik coach bij autisme voor kinderen en jongeren en jong volwassenen en heb ik mijn praktijk voor creatief kindercoaching.

Ik heb bijna 15 jaar gewerkt in het speciaal onderwijs, voornamelijk met kinderen met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis. Als zelfstandig ondernemer heb ik inmiddels mijn sporen verdient in de jeugdhulpverlening; ik bied begeleiding op het kinderdagverblijf (VE), op scholen (zowel regulier als speciaal onderwijs) begeleid ik individueel leerlingen met een zorgarrangement, en bij opvoedvragen, ontwikkelingsachterstand van uw kind,  of  bij (psychische) problematiek van ouder of kind bied ik begeleiding bij u thuis. 

Ik blijf continue in ontwikkeling o.a. door het volgen van cursussen, studiedagen, workshops en verdieping in vakliteratuur.

Met mijn achtergrond in het speciale onderwijs en ruime werkervaring ben ik in staat de juiste begeleiding en zorg te bieden: zorg en begeleiding op maat. Ik sta stevig in de schoenen, zie waar de hulpvraag ligt en kan daar op inspringen. 

Betrouwbaar, zorgzaam, servicegericht, humor, open mind, sensitief, creatief en veel liefde voor mijn werk, dát ben ik!