Wat men over mij zegt

Hallo Mieke, Heel erg bedankt voor alle ondersteuning en hulp. Ook bedankt voor de prettige samenwerking, fijne overlegmomenten en goede onderlinge contacten. Groet, D. leerkracht SBO.          

Hai Mieke, de andere kandidate is geweest en is ook zeker geschikt, maar ons gevoel ligt meer bij jou qua passen bij ons kind en onszelf! 

Hoi Mieke, via deze weg willen we je heel hartelijk bedanken voor alles wat je voor M. (en  daarmee voor ons) hebt gedaan. Ze heeft het je zeker niet makkelijk gemaakt maar ondanks de (zeer) moeilijke periodes was je een stabiele factor. We zien dat M. de weg naar boven weer heeft gevonden. En als het goed is, is ze over een paar weken echt ingeschreven op school. Zonder jouw hulp was dat nooit gelukt. Nogmaals veel dank!                                                             

Ik zet je graag in, en ook Youké maakt graag gebruik van je dus zeker dat we je weer ergens weg kunnen zetten! je bent populair ;-) 

We zijn alweer druk met de zomerplanning, voordat wij diensten gaan uitzetten bij de uitzendbureaus horen wij graag welke dagen je zou willen werken voor ons.  

Mieke bedankt voor al je hulp, en fijn dat je mee bent gegaan naar de rechtbank, we hopen op een positieve afloop in het belang van A.!

Mieke is enthousiast, daarnaast denkt zij out of the box in mogelijkheden. 

Fijn dat je beschikbaar bent, we zetten je graag in!